#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Само Новото време чисто от доносници

10 Септември 2007 г., публикувано в ????????

Само Новото време
чисто от доносници

Държавна сигурност се оказа действаща лаборатория за „демократични” партии

Мирослав Севлиевски

Премиерът на България да смята, че само ненормални хора се интересуват от досиетата. Дори каза на журналистите, че го разсмиват с въпроси за това как ще коментира тоталната инвазия на служители на ДС по всички етажи на властта в демократичната ни държава. Сигурен съм, всеки, на когото поне малко му пука за България, не му е нито смешно, нито се смята за ненормалник. Убеден съм, че сега много хора са повярвали на това, за което ние от Новото време предупреждавахме отдавна. Че БСП не е реформирана, че действа по схеми, утвърдени в годините преди демокрацията, и че продължава да участва в създаването на партии, които да са резервните й гуми в парламента. Длъжен съм да кажа и това, че само Новото време е било с парламентарна група, абсолютно чиста от агенти и доносници.
Сега вече всички имат доказателства, че ДС е лаборатория, в която и днес се произвеждат партии, макар уж да беше закрита преди 16 години. Изводът може да си го направи всеки нормален човек, като прочете списъка с депутатите от 1989 г. досега в българския парламент. С просто око се вижда, че в демократична България, страна член на ЕС, политическата система продължава да се конструира от инженерите на комунистическия режим.
Какво, ако не изцяло творчество на комунистическите тайни служби, е формация, на която почти цялата парламентарна група се състои от хора, служили на ДС. С отварянето на досиетата се видя, че най-малката парламентарна група в сегашното Народно събрание е като спретнат отряд на репресивния апарат на комунистическия режим, какъвто всъщност беше Държавна сигурност. От всичките 19 депутати в действащия парламент, за които Комисията по досиетата потвърди  връзката им с ДС, 7 са от Атака.
С публикуването на списъка рухна един от митовете, с който Атака омагьосваше избирателите си и се представяше като алтернатива на останалите партии. Хората, които се писаха за най-големите патриоти и националисти на европейска България, се оказаха активни участници в градежа на „светлото комунистическо бъдеще”.  
Нищо, че по примера на един от най-високо стоящите български политики, всички агенти след него започнаха да се бият в гърдите, че да си работил за ДС е велика гордост. Де що щатни и нещатни сътрудници, агенти и доносници излизат, все от патриотизъм, безплатно и от любов към ближния го правили.
Без да броим тримата „независими” – Йордан Величков, Петър Берон и Станчо Тодоров, отделили се от групата на Волен Сидеров, които се появиха в списъка с ченгетата, сред 12-те останали депутати от Атака четирима се оказаха принадлежни към службите – Тодор Батилов, Ваньо Хърков, Георги Георгиев, Станислав Станилов. Първите двама са от Бургас. Единият дори е председател на комисията па парламентарна етика. Това е комисията, която трябва да следи и оповестява имотното състояние на депутатите, техните бизнесвръзки, интересите и контактите им в различни икономически, политически  и обществени области, които могат да влияят на дейността им като народни избраници. Да сложиш сътрудник на ДС за председател точно на тази комисия е изумителен избор за държава, член на Европейския съюз и категорично доказателство, че българската политика продължава да се контролира от служители на бившите тайни служби на БКП.
Гъстото присъствие на комунистически шпиони и доносници в редиците на Атака доказва и това, че тази формация е създадена ако не по поръчка, то поне с приятелското съдействие на БСП. Както съм казвал многократно преди парламентарните избори през 2005 година, Атака е абсолютно популистка партия и е направена, за да раздели десния вот и да помогне на БСП да спечели мнозинство. Още със старта на 40-ото Народно събрание стана ясно, че депутати именно от тази група са „изпратени” в законодателния орган, за да дадат гласовете си за първото правителство на БСП и след това да подкрепят ключови негови решения. Това, че тази група се командва от друго място, се видя и по-късно, когато едни напускаха, други нашумяваха с неприятни подробности от битието си, правиха скандали в българския и европейския парламент. Сега вече всички имат доказателства, че Атака е лош политически експеримент, правен в лабораториите на ДС.  

10 септември 2007 г.
В. „Компас”, Бургас

Коментари

nnirehw

05 Февруари 2011 г., 22:31 часа

6Wz1v1 <a href="http://dtyngrtvcqdy.com/">dtyngrtvcqdy</a>, [url=http://mqvjuqjnackv.com/]mqvjuqjnackv[/url], [link=http://wxxpfbopeawd.com/]wxxpfbopeawd[/link], http://qpnwmlpedsvc.com/

ptdudoyjjl

04 Февруари 2010 г., 21:44 часа

z2aaCX <a href="http://okdxichumaik.com/">okdxichumaik</a>, [url=http://ahnhhioyqlbp.com/]ahnhhioyqlbp[/url], [link=http://vakbzixpsalf.com/]vakbzixpsalf[/link], http://fegrioreygqd.com/

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент