#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Мирослав Севлиевски: СТРАХ ЦЕЛИ СВАЛЯНЕТО НА ГЕН. БОРИСОВ

24 Април 2003 г., публикувано в ????????

Като имам снимка с папата, католик ли съм?

Г-н Севлиевски, как се случи така, че се оказахте герой от “ония снимки с мафията”, за които ген. Бойко Борисов обяви, че били описани в доклада на МВР? Кога, с кого и как точно присъствахте на борда на яхтата в Средиземно море?

- За въпросните фотографии засега се носят само легенди. Не съм ги виждал, не знам сън ли са, или реалност. Мога да отговоря само на втория ви въпрос – на борда на яхта съм бил миналата пролет, когато заедно с жена ми Десислава отидохме в Монако да гледаме състезанията за “Гран при”. Тъй като трасето на състезанието минава през целия град, част от трибуните за зрители се разполагат върху закотвени яхти. Бяхме аз и Деси, Милен Велчев със Симона, Пламен Петров с жена му и шестмесечната им дъщеря. Беше и Спас Русев с детето си.

Твърдите, че сте жертва на заговор с неясни поръчители. В чантата на взривения миналия петък бизнесмен Иван Тодоров полицията е открила негови снимки с финансовия министър Велчев, транспортния Петров и с вас. Говори се, че в кадър бил и бизнесменът Спас Русев, който ви бил приятел. Какво е обяснението ви – вие сте мишена на задкулисни политически игри в редиците на НДСВ или на опозицията, или сте забъркан в тази схема от други?

- Първо, нека да изясним нещо. Появи се информация, че взривеният Тодоров е бил следен от службите и именно ту са го снимали. Ако това е произходът на снимките, за които се говори, тогава откъде са се появили те във взривената кола? Кой му ги е дал? Той пък откъде ги е вмел? Как са оцелели? Че произходът им е неясен и също така е абсолютно неясно чия собственост са, според мен е видно за всички.

Цялата работа е ясна като мъглявината Андромеда. Това само по себе си отговаря на въпроса дали съм мишена. Да, при това съвсем явно. А кой е решил по този именно начин да защитава интересите си – на този въпрос трябва да отговорят компетентните органи.

Като имам снимка с папата, католик ли съм? Не съм.

А кой е автор на скандалните фотографии? С каква цел са били правени те?

- Знам само, че аз с този човек не съм се снимал. Освен това не съм виждал подобни снимки.

В. “24 часа”, 24 април 2003 г.

Коментари

lqkfmu

27 Септември 2010 г., 11:30 часа

aXbc6n <a href="http://ugviaswhtnlb.com/">ugviaswhtnlb</a>, [url=http://tmyojokagbus.com/]tmyojokagbus[/url], [link=http://isgayiaqoaqz.com/]isgayiaqoaqz[/link], http://pvdakxuhypxp.com/

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент