#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Мирослав Севлиевски, депутат от НДСВ: ЩЕ СПЕЧЕЛЯ КОМПРОМАТНАТА ВОЙНА

23 Април 2003 г., публикувано в ????????

Компромат ли е снимката ви на яхтата на Доктора?

- Това е очевиден опит за компроматна война. Би било добре тези, които ги правят, хубаво да премислят кога какво казват. Аз съм чист пред съвестта си и бъдещето ще го покаже. Понеже вярвам, че съм в компроматна война, в следващите дни ще съм много пестелив в думите си и вярвам, че тази война ще я спечеля.

Как?

- Ще се защитавам и по съдебен ред, ако е необходимо. Посъветваха ме, когато имам такъв проблем, да го осветя, да го направя публичен.

Кой води тази война?

- Всички засегнати, а те са много. Засегнати са политическите интриганти. Онези, които са ме слушали по време на дебата за "Краун ейджънтс", няма да ми простят никога. Няма да ми простят и тези, които бяха засегнати по случая ГНОМ. Засегнати са тези, които се страхуват, че ще има данъчна полиция. Сега сме в кръгова отбрана.

Атака ли е това срещу "Новото време"?

- Новото време винаги е имало проблем със старото време.

Пламен Панайотов винаги ви е бил опонент?

- Никога Панайотов не ми е бил опонент, той е мой политически съратник.

Значи да търсим виновника в опозицията?

- Днес няма да посочвам врага.

Каква е позицията на премиера?

- Не съм търсил разговор с премиера. Това е наш проблем. Нас ни сложиха за гарнитура, ние сме трите хубави черешки в битката между някои икономически интереси и между някои криминални интереси.

Кой ви е поставил сред тези бизнес интереси?

- Огледайте вестниците.

Бил ли сте с Доктора на яхта?

- Да, и тя не е била негова. Бил съм на гости на наш общ приятел. Но аз имам и снимка с папата, това не означава, че съм католик. Тези, които говорят за снимки, да си бръкнат в албумчето и да направим състезание кой какви снимки има.

Ще искате ли среща с генерал Борисов?

- Да, ще я поискам. Нямам проблем с генерал Борисов. Ще поискам и среща с главния прокурор.

Спокоен сте...

- Повече от спокоен. Смятам, че това е водевил. Цялата история ще се окаже смях. Тази история е играна няколко години в България. Някой трябва да докаже дали е мафиот или не, и ако е мафиот, защо е ходил в МВР. Питайте МВР как тази информация изтече чрез медиите. Няма аз да отговарям. Питайте дали това не е онзи цирк, който се игра с Карамански. Преди няколко години Карамански се оказа шеф на мафията в България. Да не се окаже сега подобна история.

В. “Дневник”, 23 април 2003 г.

Видео

Новото Време



Навигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент