#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Ще направим ръцете на децата ни бели!

25 Юни 2009 г., публикувано в Обща

Ще направим ръцете на децата ни бели!
Тексът е публикуван в сайта burgasnews.com

С мотото "С дързост към бъдещето, с почит към миналото" Лидер с Новото време представиха кандидатите за депутати на концерт в Морската градина. За коалицията пя Пламен Ставрев, а водачът на листа и мажоритарен кандидат Мирослав Севлиевски полу на шега заяви, че от опит знае, че за който пее този певец, той печели изборите. Вече сериозно Севлиевски представи кандидатите в листата. За тях той каза, че това са хора, за които вярва, че имат дързост и кураж да носят промяната. "Има хора, които много говорят, но нищо не са свършили", каза Севлиевски. За последните месеци той е обиколил цялята област и се е запознал с проблемите на региона.

За да се справят с тях, кандидат-депутатите обещаха по нещо кратко и ясно. Мирослав Севлиевски разказа за срещата си с един миньор от мина "Черно море"
когото всички наричат Каишков, но не се знае дали това е името му. Човекът бил с черни ръце от работата си и помолил Севлиевски да му обещае да свърши само едно нещо, когато стане депутат. "Направи на децата ръцете бели!", поискал човекът. Това беше и обещанието на лидера на Новото време пред бургазлии - "Обещавам да направя на всички деца, не само на избраните, ръцете бели", закле се той.

Вторият в листата - Димитър Колев даде дума, че ще защитава националните интереси, българският капитал и българският труд. "Бургаският Нелсън Мандела", както Севлиевски нарече директорът на мина "Черно море" - Ангел Ангелов заяви, че на България са нужни инвестиции в образованието, здравеопазването и в много други социални сфери. "За да може правителството да осигури средства за това, икономиката трябва да работи", каза Ангелов. Той обеща да продължава да се бори с всички сили за българските работници.

Четвъртият в листата - Въльо Дучев подчерта, че енергетиката е в основата на цялата икономика, на която се крепи държавата. Неговата мисия ще бъде да се бори за възможно на-независима енергетика. Лидерът на Новото време в Бургас и поставен на пето място в листата Момчил Момчилов обеща в нито един телевизонен репортаж да не го видим да гласува с чужда карта, мястото му в Парламента никога на де остане празно по време на заседание и да не позволява на никого да му казва как да гласува. Следващият кандидат-депутат - Иван Сивов призова бургазлии да дадат шанс на младите хора и на 5 юли да гласуват за Лидер с Новото време. Всеки един от листата на коалицията обеща само по едно нещо на бургазлии по време на концерта, но ако всикчи техни жбещания се сбъднат, Бургас ще бъде по-добро място за живеене, смятат от Лидер и Новото време.

Още снимки от събитието

Коментари

fgckokbc

04 Февруари 2010 г., 21:59 часа

cqGVCQ <a href="http://fwhkggldrlbo.com/">fwhkggldrlbo</a>, [url=http://ysgtxatrlkwp.com/]ysgtxatrlkwp[/url], [link=http://gsiwrcwvbdla.com/]gsiwrcwvbdla[/link], http://pqryaudpolfw.com/

dfkdohay

22 Януари 2010 г., 15:56 часа

4SwNrT <a href="http://zmknnsqjizxi.com/">zmknnsqjizxi</a>, [url=http://dnfykmiyrhxm.com/]dnfykmiyrhxm[/url], [link=http://rwqdhudxdxgo.com/]rwqdhudxdxgo[/link], http://nwvbghfxgluj.com/

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент