#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Ние хората си за курбан не даваме

16 Юни 2009 г., публикувано в ?????

Ние хората си за курбан не даваме
Вчера, на 15 юни, в Бургас беше обвинен третия в листата на Лидер и Новото време Ангел Ангелов, че бил предлагал матерални изгоди (работа в мини Черно море) на тези, които гласуват за партията му.

Ангел е директор на мините от 11 години, а от 28 години работи там. Той назначава и уволнява миньорите. През май е назначил 17 и е уволнил 10, а общо в мината работят над 600.
В избирателните секции около мините досега са гласували за ГЕРБ, ДПС и Атака. Сега гласове имаше и за Лидер. Само защото хората обичат Ангел и му вярват.

Всеки може да си провери резултатите от изборите в интернет.

В допълнение само - през миналата седмица бяха правени обиски по домовете на хората в село Рудник - без прокурорска заповед. С патрулки бяха извеждани от къщите им и извозвани „свидетели", на които се отказваше адвокат.
Дознатели им задаваха въпроси кой за кого е гласувал и ходил ли е на партийно събрание.
Бил съм в 17 държави по цял свят по линия на Българското сдружение за честни избори. Подобни неща дори в Африка не са правени.

Възмутен съм, но и съм притеснен за Ангел - какво ще отговори той на майка си и на дъщерите си. Как ще им обясни, че е жертва на така наречената „голяма политическа игра".
Политическата игра на кукловодите, които искат в прокурорските кабинети да ни принудят да подпишем споразумение за състава на следващато правителство.
Защото тези хора не искат на 6 юни, в деня след изборите - пред камерите на националните телевизии, публично в Народното събрание да се гласува следващия кабинет. Те искат сделка.

Искат, ама няма да стане.
Няма да ни уплашат, нито да ни спрат.

На 7 юни 146 984-ма българи гласуваха за промяна и е ясно, че на 5 юли ще са много повече и Лидер и Новото време ще бъдат в следващия парламент.

Много им се иска на кукловодите новото правителство да им гарантира, че ще замете и скрие кражбите на досегашното. Както направи групата на Пламен Панайотов с кражбите на Костов.
Всички видяха как накрая маските паднаха и Костов и Панайотов се събраха.

Този мач вече сме го играли и страхът от промяна и от публична политика е много голям.
Но ние знаем, че и атаките срещу нас ще са много големи.

Сигурно все още има хора, които ще се чудят защо бургаският прокурор си позволява да обвини Ангел Ангелов на 15 юни, след като от 13 юни той е регистриран кандидат за народен представител и има имунитет.
Отговорът не е само в драмата с бъдещия кабинет, а и в провала на пропагандата на статуквото. Провали се опитът на „политици и анализатори" да ни изкарат креатура на Доган.

И най-повърхностен поглед върху резултатите от изборите във всички смесени райони ясно показва фактите - там Лидер няма гласове.

Така наречените анализатори да не се правят, че не знаят или че не разбират, че поздрав от Ахмед Доган в изборната нощ е като нож в гърба.
Доган се опита да ни заколи, а не да ни похвали.

И друго - преди европейските избори социолозите ни даваха 1-2 процента, а ние получихме 6 на сто от гласовете на българските избиратели.
Ами, разбира се, че ще им трябва оправдание за поредната грешна прогноза. И някой от тях измисли голямата глупост „корпоративен вот". И ни го залепи като престъпление.

А нима е лошо миньорите да гласуват за човека, който е бил с тях в шахтите цели 28 години?
Очевидно не е.

Нали всички искаме депутатите да са нормални хора, а не лъскави и лицемерни парвенюта.
Ангел е нормален човек, който е събрал куража да влезе в политиката.
Но прокуратурата иска да го спре и да го изкара престъпник.
А той престъпник ли е? Не е. Някой нещо бил казал, друг го поръчал и ни карат да забравим за справедливостта и вярата в закона. Просто трябва да се отчете дейност, а това става с жертва.

Жертва им трябва, ама и това няма да стане.
Ние хората си за курбан не даваме.

Коментари

lzajin

04 Февруари 2010 г., 21:50 часа

ALpxgd <a href="http://igqclyfnqcrm.com/">igqclyfnqcrm</a>, [url=http://dfzokhhuougc.com/]dfzokhhuougc[/url], [link=http://artouidsxqad.com/]artouidsxqad[/link], http://uxcdtkctxhpa.com/

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент