#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Севлиевски води Лидерите

15 Юни 2009 г., публикувано в ?????

Севлиевски води Лидерите
Текстът е публикуван във вестник "Черноморски фар" на 15 юни 2009 г.

Мирослав Севлиевски е мажоритарен кандидат за депутат в Бургас и водач на листата на Лидер с Новото време. Коалиция, която беше сензацията на европейските избори и спечели 5,7%, регистрира в районната комисия претендедните си и за парламентарния вот на 5 юли.

146 984 българи гласуваха за промяна в политическата система, като пуснаха бюлетина №2 на 7 юни, убеден съм, че на 5 юли срещу статуквото ще гласуват поне двойно повече със същия номер на бюлетината, каза Мирослав Севлиевски.

През 2001 година той беше избран за депутат от Бургас в 39-ото народно събрание. Какво се е променило през тези години? - на този въпрос Севлиевски отговаря:
Разликата от първия път, когато бях кандидат за бургаски депутат, е в това, че през 2001 година от 5 години не бях идвал в този град. А сега - през 2009, от 5 години прекарвам половината от времето си тук - тук живея, тук е семейството ми, тук работя, тук растат децата ми.

На 5 юли аз ще участвам в изборите като бургазлия, защото като всички хора край морето зная всяка дупка по пътищата, всяка затворена детска градина, всеки проблем на безработицата, престъпността, транспорта, туризма, които пречат на Бургас да се промени, да върви напред, да е едно спокойно място за живеене, с едни щастливи хора, които имат работа и бъдеще и могат сами да определят кой да управлява страната им.

Още една разлика вижда Севлиевски в предишните и сегашните избори:
В Бургас БСП се явява с две листи. Божидар Димитров напусна БСП и още същия ден се озова водач на листа на друга партия. Едва ли някой ще повярва, че изведнъж се събуждаш с нови и то коренно противоположни убеждения - особено за две партии, чиито лидери ни убеждават, че са основни опоненти.

„Кандидатите на Лидер с Новото време са местни хора, с утвърдени имена и професионални биографии. Ние сме опонентите на пасивните и хранениците, на лъжливите и пребоядисаните политици.

Нормални, работещи, амбициозни, мислещи и ангажирани хора. С енергия да променят държавата, да изчистят простотията и лицемерието от политиката". - така Мирослав Севлиевски определи кандидатите от Лидер и Новото време.

В листата са известните бургаски нововремци адвокатът Момчил Момчилов и магистърът по икономика Иван Сивов.

Втори в листата е областният координатор на партия Лидер Димитър Колев - бивш общински съветник в Бургас, изпълнителен директор на Общинска банка.
На трета позиция е зам.-председателятна партията инж. Ангел Ангелов - директор на мина Черно море. Четвърти е още един инженер - Въльо Дучев, шеф на бургаската топлофикация.

Бургаски избирателен район - Лидер с Новото време, бюлетина №2

1. Мирослав Петров Севлиевски - мажоритарен кандидат и водач на пропорционалната листа
2. Димитър Паунков Колев - Бургас
3. Ангел Христов Ангелов - Бургас
4. Въльо Димов Дучев - Бургас
5. Момчил Николов Момчилов - Бургас
6. Иван Иванов Сивов - Бургас
7. Димитър Христов Христов - Бургас
8. Тодор Димитров Тодоров - с. Дъскотна, община Руен
9. Хачик Агоп Агопян - Бургас
10. Йовка Павлова Иванова - с. Дъскотна, община Руен
11. Петя Минкова Янева - Карнобат
12. Ани Цонева Гуджукова- Бургас
13. Кирил Иванов Стоянов - Айтос
14. Митко Лавчев Дойков - Приморско
15. Станислава Георгиева Стойкова - Бургас
16. Стефан Костов Бакларов - Царево
17. Жасмина Анатолиева Фанева - Бургас
18. Росица Георгиева Табакова - Бургас
19. Красимир Иванов Шерлетов - Бургас
20. Георги Петров Тодоров - Свети Влас
21. Иван Димитров Мишинов - Бургас
22. Велин Стефанов Величков - Бургас

Коментари

xfeygj

04 Февруари 2010 г., 22:13 часа

1JbVe1 <a href="http://jwludxeemwzi.com/">jwludxeemwzi</a>, [url=http://wbulmyrkndwj.com/]wbulmyrkndwj[/url], [link=http://jsmdyucwkxzv.com/]jsmdyucwkxzv[/link], http://itqnujxsllrb.com/

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент