#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Кандидатирам се

14 Юни 2009 г., публикувано в ?????

Кандидатирам се
Кандидатирам се за депутат в 41-ия български парламент - мажоритарен кандидат съм и водач на листата на Лидер с Новото време в Бургас.

Това е третият път, в който участвам в състезанието за доверието на бургазлии.
През 2001 година те ми гласуваха отговорността да бъда техен представител в 39-ото народно събрание.

В края на мандата - в отчета на парламента ясно беше записано:

Мирослав Севлиевски е депутатът, който внесе най-много законопроекти от всички 240 народни представители. Председателят на парламентарната група на Новото време имаши 28 внесени закони, а лидерът на БСП Сергей Станишев е вносител на 10 закона.

Парламентарна група „Новото време" също е рекордьор по написани, внесени и гласувани закони. Тринадесетте народни представители са внесли 71 законопроекта, от които 35 са приети и вече са част от действащото българско законодателство.


С тази политическа и парламентарна биография ние, от Новото време, се явихме самостоятелнона изборите през 2005 година. Аз отново се кандидатирах в Бургас. Изключително малка разлика ни попречи да сме част и от 40-ия парламент.

Сега се кандидатирам отново.

Разликата от първия път, когато бях кандидат за бургаски депутат, е в това, че през 2001 година от 5 години не бях идвал в този град. А сега - през 2009, от 5 години прекарвам половината от времето си тук - тук живея, тук е семейството ми, тук работя, тук растат децата ми.

На 5 юли аз ще участвам в изборите r като бургазлия, защото като всички хора край морето зная всяка дупка по пътищата, всяка затворена детска градина, всеки проблем на безработицата, престъпността, транспорта, туризма, които пречат на Бургас да се промени, да върви напред, да е едно спокойно място за живеене, с едни щастливи хора, които имат работа и бъдеще и могат сами да определят кой да управлява страната им.

Коментари

izkyfgnawb

04 Февруари 2010 г., 21:56 часа

n6xHRY <a href="http://sfoxrpvymslq.com/">sfoxrpvymslq</a>, [url=http://booxcpmvmmxi.com/]booxcpmvmmxi[/url], [link=http://mguoywijrzcz.com/]mguoywijrzcz[/link], http://hyfgcxrcyjqc.com/

jecntvzclp

22 Януари 2010 г., 15:17 часа

1O8CXD <a href="http://aaymzsqiiyng.com/">aaymzsqiiyng</a>, [url=http://trhxjluhjtff.com/]trhxjluhjtff[/url], [link=http://lzlqmbdufwxh.com/]lzlqmbdufwxh[/link], http://zymoftxgdwmo.com/

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент