#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Калфин да иде да подпечатва визи

27 Май 2009 г., публикувано в ?????

Калфин да иде да подпечатва визи
По-лесен и бърз достъп до български визи за руснаци искат не само големите туроператори, но и малките хотелиери по родното Черноморие, които разполагат само с по една-две стаи или малко кафене, от които издържат семействата си.

Тези искания поставиха местните хора от Поморие пред кандидата за евродутат от листата на Лидер с Новото време Мирослав Севлиевски.

В събота зам.-председателят на Новото време обяви, че държавата и представителите й в националния и европейския парламент трябва да помагат на българския бизнес. И това не е въпрос на пари, а на воля да защитиш интересите на българите, обясни днес Севлиевски в Поморие.

Той предложи да се разкрият повече бюра в Русия за издаване на визи за България. Сегашната тромава процедура и дългото време, през което руснаците трябва да висят на опашки пред консулските ни служби, спира един огромен поток от туристи, които по традиция искат да почиват на българското Черноморие и парите, които те биха похарчили в нашите курорти са истинската помощ за българите.

Въпреки, че този проблем съществува отдавна и голяма част от руснаците са пренасочили ваканционните си интереси, заради административните спънки в България, нито един български представител не е поставил този въпрос в Европейския парламент, каза Севлиевски. Нито един български чиновник в Брюксел не е внесъл дори питане за възможностите да се облекчи визовият режим между България и Русия.

Външният министър Калфин, вместо да обяснява в клиповете на БСП, че „ще защитава интересите на българите в Европа", да отиде да подпечатва визи, за да осигури на българския туризъм повече клиенти и приходи, посъветва Севлиевски.

Коментари

sfsmtkcbdo

05 Февруари 2011 г., 22:30 часа

o0MSBw <a href="http://qerbfsmdipwy.com/">qerbfsmdipwy</a>, [url=http://hqhbrzzjgdlw.com/]hqhbrzzjgdlw[/url], [link=http://pqbxbncpnuxg.com/]pqbxbncpnuxg[/link], http://swockqftzupu.com/

shsaqo

04 Февруари 2010 г., 21:47 часа

dX1iWD <a href="http://pkcjdztgehzg.com/">pkcjdztgehzg</a>, [url=http://vrtuzvuunljl.com/]vrtuzvuunljl[/url], [link=http://rrmuyfvccrei.com/]rrmuyfvccrei[/link], http://lnhfbxlbhszk.com/

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент