#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Благотворителност по Коледа

11 Декември 2008 г., публикувано в ?????

Попитаха ме от едно списание коя е каузата, която бих подкрепил и която заслужава благотворителност?

Ето какво отговорих:

Децата, вярата и бъдещето. Това са националните идеи, за които всеки българин трябва да дарява.

Това са каузи, които не само бих подкрепил, но и подкрепям от години. И се опитвам да заразя с това всички хора около мен.

Каузата, с която трябда да се събуждаме и да не забравяме нито за миг, са децата на България. Както се грижим за собственото си дете, такъв дом – с грижи и без лишения, трябва да има за всяко българско дете. Хиляди малки българчета живеят при ужасни условия в сиропиталища. Винаги съм помагал на такива домове. Но ненавиждам когато особено политиците си правят реклама с такива дарения. Най-вече по Коледа, когато се надпреварват да галят детски главички и да се фотографират за първа страница на вестник. После никой не се сеща за тях.

Трябва да се събуждаме и с мисълта за вярата – тя ни е направила нация. Дарителството за църква е като вложение в здравето на нацията, в нейното бъдеще, в националната идея, която ни прави народ.

Тези две каузи – децата и вярата, всъщност са бъдещето на България.

Коментари

tnfolenm

04 Февруари 2010 г., 21:56 часа

KfjZBl <a href="http://afzkgarvkmen.com/">afzkgarvkmen</a>, [url=http://srujhtvefczs.com/]srujhtvefczs[/url], [link=http://nitxucjedbnh.com/]nitxucjedbnh[/link], http://juszgdxhikra.com/

oczgyulv

22 Януари 2010 г., 15:41 часа

xtisI5 <a href="http://wwlvvtfqlkri.com/">wwlvvtfqlkri</a>, [url=http://fuyldtqhtgia.com/]fuyldtqhtgia[/url], [link=http://dtzbokaydvjq.com/]dtzbokaydvjq[/link], http://ookxxmruhphm.com/

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент