#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Въпросът, който никой не зададе

30 Юли 2008 г., публикувано в ?????

В седемчасовата говорилня в парламента по вота на недоверие към правителството „за нанесените материални и морални щети на България и нейните граждани с неусвояването на парите от европейските структурни фондове" никой не зададе най-важния въпрос на българския премиер.

Никой не попита Сергей Станишев знае ли имената на българите, чиито семейста ще фалират до края на годината, защото правителството принуди Европа с действията си да спре финансирането за България.

Знае ли Станишев имената и на другите българи, които останаха без перспектива, защото с доклада на Брюксел неспособността на българското правителство стана очевидна и за чуждите инвеститори. Благодарение на сегашното управление България вече е рискова зона за инвестиции.

Ефектът от лошото управление на настоящата власт ще отзвучава още дълги години и българите ще плащат и в бъдеще за нанесените от тройната коалиция щети на авторитета на държавата.

Никой не попита Станишев знае ли имената и на българите, които са му дали доверието си да бъде министър-председател, а той направи така, че в Европа и по цял свят да ги смятат за крадци и престъпници.

Коментари

rkpqepzfm

22 Януари 2010 г., 15:19 часа

g6axyw <a href="http://gihwaqrnsctz.com/">gihwaqrnsctz</a>, [url=http://stpxabxivoib.com/]stpxabxivoib[/url], [link=http://jmrcsgxnbvsg.com/]jmrcsgxnbvsg[/link], http://cdcgxvtdpihy.com/

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент