#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Новото време кани Бургас на концерт

17 Октомври 2007 г., публикувано в ?????

Концерт вместо политическа агитация, предлагат нововремци на бургазлии. Новото време ги кани на едно незабравимо преживяване в операта.

„Знаем, че ти е писнало от политици, които се сещат за теб само по избори. Обидно е и не е нормално! Но сега наистина е важно да гласуваш – защото ти можеш да определиш съдбата на града, в който живееш, и своята собствена съдба.
За да бъде Бургас нормален град и да живеем всички по-добре!
Знаем, че предпочиташ да се забавляваш, вместо да слушаш политически речи.
Затова те каним на концерт, където да обсъдим нещата като приятели и да проверим дали заедно можем да управляваме Бургас през следващите 4 години.
От нас си зависи!”.

Това са написали кандидатите за общински съветници от Новото време на поканите, които лично раздават из общината.
В бургаската опера на 24 октомври 2007 година от 19 часа ще е наистина вълнуващо. И никакви предизборни атракции. Само българска музика и прекрасни гласове.
Ще пеят оперните певци Марио Николов и Валентина Корчкова, група Стрингс, група Пиф, Любо от ТЕ, Нина Николина и Руши Видинлиев.

Един много свеж, готин и нормален концерт.

Всички са поканени, за да направим заедно Бургас нормален град.

Коментари

ojxrrldthje

05 Февруари 2011 г., 22:31 часа

9nAdOX <a href="http://hvffutdqppul.com/">hvffutdqppul</a>, [url=http://fgqtgmxedjgq.com/]fgqtgmxedjgq[/url], [link=http://mfqxvdvxoacz.com/]mfqxvdvxoacz[/link], http://bxgddhpqdzzo.com/

uogfkegftht

04 Февруари 2010 г., 21:52 часа

sqARPo <a href="http://epqjdwbhxnjs.com/">epqjdwbhxnjs</a>, [url=http://rampwyxnyvls.com/]rampwyxnyvls[/url], [link=http://xzrpdzbcjbcv.com/]xzrpdzbcjbcv[/link], http://uiztgwazsrtb.com/

jrxxxpyoh

22 Януари 2010 г., 16:01 часа

NK27Il <a href="http://xtupzmgsuytc.com/">xtupzmgsuytc</a>, [url=http://tzmawuhblzkn.com/]tzmawuhblzkn[/url], [link=http://krlavxrfegyx.com/]krlavxrfegyx[/link], http://usdefctfpjjg.com/

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент