#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

За Кабзева няма невъзможни неща

11 Октомври 2007 г., публикувано в ?????

Представям ви Росица Кабзева, кандидат за общински съветник в София с листата на Съюз БГ

В историята на Новото време има един емблематичен човек, който не е Емил Кошлуков. И аз не съм. Много малко хора знаят, че организаторът, движещата сила на партия Новото време е Росица Кабзева. Сега тя е изпълнителен секретар на пратията. Първият път, когато я видях беше на една от сбирките на групата за натиск Новото време. Все още студентка по политология, но вече готов изборджия. Изглежда кротък човек, но винаги успява да направи възможни и най-щурите идеи.

Тя беше с нас през 2000 година, когато запалихме вечния огън на протестите пред БНР. В Сърбия, когато заедно с Красен Кралев и Емил Кошлуков, се борихме за демокрацията и човешките права.

Роси е един от създателите на Новото време, който даде всичко от себе си - за групата за натиск, после в парламента - като експерт към комисията по въпросите на гражданското общество, и в партията - като основен двигател на създаването и утвърждаването на Новото време като най-модерната, креативна и новаторска партия. Журналист от национален вестник преди време я нарече „живата история, хроникьорът на Новото време”.

По професия е политолог. Има стресираща за конкуренцията трудова биография и богат набор от дипломи. Бакалавър но предучилищна педагогика и по радиожурналистика. Магистър по политически науки. Сециализация на тема "Човешки и граждански права" в Германия. Координатор и ръководител на проекти в сдружение "Български самарянски съюз" и в "Политологичен център"; Участник в авторски колектив на редица публикации по провеждане на предизборни кампании, граждански и човешки права, кризисен мениджмънт; Координатор и лектор в предизборни кампании на местно и национално ниво; Член на управителния съвет на сдружение "Политологичен център". Главен експерт към Комисията по въпросите на гражданското общество в 39-ото Народно събрание. Един от авторите на законопроекта за Избирателен кодекс.

Специалист е по политически маркетинг, партийно строителство и социология. За нея няма тайни и в света на интернет и високите технологии.

В политиката рядко можеш да срещнеш човек, който държи на думата си.

Росица Кабзева е от тези – рядко срещаните. На нея може да се разчита, знаеш, че няма да те предаде в труден момент.

Човек, за когото няма невъзможни неща. Нормален човек, който не се уморява. И може да работи, особено когато залогът е висок. А какъв по-висок залог от това София да се управлява от нормални хора и да стане модерна европейска столица.

Коментари

bzmowaxf

05 Февруари 2011 г., 22:30 часа

Rn0PRa <a href="http://psvjdlvxkoic.com/">psvjdlvxkoic</a>, [url=http://tndivehirskt.com/]tndivehirskt[/url], [link=http://amfmebhuvwsg.com/]amfmebhuvwsg[/link], http://jgofbpbxryhz.com/

juftpyvmi

04 Февруари 2010 г., 21:53 часа

69JnhA <a href="http://vorbaftydmno.com/">vorbaftydmno</a>, [url=http://twsjvpziqiux.com/]twsjvpziqiux[/url], [link=http://oydptpibhgrk.com/]oydptpibhgrk[/link], http://whscnwmdfmsf.com/

rvgfgrz

22 Януари 2010 г., 15:56 часа

EoQpu2 <a href="http://epfnmgpanbyb.com/">epfnmgpanbyb</a>, [url=http://qlkphvhsvxej.com/]qlkphvhsvxej[/url], [link=http://iwlmzjbzxpew.com/]iwlmzjbzxpew[/link], http://obikqrfmryte.com/

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент