#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Кой се плаши от Новото време

08 Октомври 2007 г., публикувано в ?????

С какво ли уплашихме толкова „големите риби” в Бургас, че чак ги докарахме дотам да дърпат шалтера, за да ни затворят устата.

Предизборната игра много силно загрубя. Освен традиционните заплахи по телефона, на каквито ние сме навикнали, опонентите ни включиха в битката и енергийната система. Поне тази на Бургас – със сигурност.

В неделя вечерта, когато трябваше да участвам пряко в предаването „Лице в лице” по бургаската телевизия Канал 0, токът внезапно спря. И то само в тази сграда. От енергийното дружество така и не можаха да открият как така в цялата община има ток, а точно определен трафопост без всякаква причина е спрял да захранва телевизията.

Точно 4 минути след края на програмното време за предаването, трафопостът заработи „от само себе си”. Докато излъчвахме част от предаването на генератор, 90 процента от абонатите на телевизията не приемаха нито една от програмите й.

Нека тези, които смятат, че в 21 век може да отнемаш правото на хората на информация, внимателно да се замислят, дали като от страх дърпат шалтера, кого ощетяват. И дали не спират тока на избирателите си.

За сведение на предизборните бургаски „енергетици”, ние от Новото време сме преживявали и далеч по-сериозен отпор. И сме му устоявали. Да питат в полицията на Милошевич, дали и с арести и побой могат да ни затворят устата.

Подобен подход беше упражнен срещу нас и на изборите през 2003 година и на парламентарния вот през 2005-а. Тогава на два пъти бургаските смелчаци пребиха шофьора ни. 

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент