#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Представям ви Иван Сивов, кандидат за общински съветник от Новото време в Бургас

08 Октомври 2007 г., публикувано в ?????

На 37 години, женен, с едно дете. От 12 години живее в бл. 413 на квартал „Меден рудник” в Бургас.

Един човек, който е доказателство за това, че морето не може да бъде провинция. Че хората тук знаят посоката напред и я следват. Че могат да правят правилния избор, защото знаят, че бъдещето зависи от това, какъв избор правиш в живота си. Какво избираш за себе си, за децата си, за града и държавата си.

Магистър по икономика и управление на строителството. Магистър по финанси.  Завършил е и Международни икономически отношения в института към БАН, със специалност международни финанси. Още преди да вземе третата си магистратура, има стаж във Виена по управление на оперативни програми за България.
От 2004 година е регионален мениджър на международната застрахователно-брокерска компания I&G-брокерс. Собственик и управител е на Кредитмаркет – един от първите банкови консултанти в Бургас.

Иван Сивов направи своя избор.

Кандидатира се за общински съветник, като част от градивната политическа енергия на Новото време.

Кандидатира се и като представител на най-големия район в Бургас – Меден рудник.

Кандидатира се, защото вярва, че както не бива да има ощетени и облагодетелствани градове в държавата, така не може да има граждани от центъра и граждани от периферията.

Кандидатира се, защото всички хора в община Бургас искат да имат модерно, компетентно и ефективно представителство в местната власт. Защото вярва, че общината дължи на гражданите си управление, което зачита техните права и интереси.

Кандидатира се, защото хората от Меден рудник казват: И НИЕ СМЕ ГРАДЪТ!

Коментари

osohwusgi

05 Февруари 2011 г., 22:31 часа

YscEKc <a href="http://yqsttzoismsx.com/">yqsttzoismsx</a>, [url=http://zriiqijmxoyf.com/]zriiqijmxoyf[/url], [link=http://uioatvyxwbfk.com/]uioatvyxwbfk[/link], http://ummzpurliqug.com/

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент