#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

София има нужда от кмет със сърце

25 Септември 2007 г., публикувано в ?????

Съюз БГ – коалицията, с която Гергьовден, Новото време и Земеделския народен съюз ще участваме на изборите в София, има ясно послание: Гласувайте за нормалните хора. Всички наши кандидати за местната власт са точно такива – те са самостойни. Образовани, мислещи и работещи хора, на тях не им трябва нито партийно преливане на авторитет, нито политически параван. Те са нормални хора, със своите биографии и като такива ще се състезават на изборите. Няма да измислят нови легенди за себе си.  

Юлиана Дончева е нормален човек. Родена е в Шумен. Извървяла е сама дългия път до София, никой партийна централа не я е спускала на пост с парашут. Учила е, завършила е висшето си образование в Университета по архитектура, строителство и геодезия, специализирала е евроинтеграция и международни икономически отношения в УНСС. Беше един от малкото активни депутати в 39-ото народно събрание. Има семейство, дете. Освен това е атрактивна и известна.

Юлиана се кандидатира за кмет на София и ще получи подкрепата на столичани, защото този град има нужда от човек, когото го е грижа за хората.

Половин България вече живее в столицата. София е техния дом. И само жена знае как се подрежда и организира дом, как се отглеждат деца и как се планира бъдещето. Юлиана е модерен, образован и мислещ човек. Доказала е, че с каквото се захване, то се получава и се получава добре. За 6 години в активната политика тя показа, че е и екипен човек. А това за един кмет е изключително важно, защото няма как да свърши сам всичката работа. Освен това този град има нужда най-после от човек, който освен популярно име и лице има и усещане за града. Не се налага Юлиана Дончева  да използва изборите и столицата за лична реклама, защото е достатъчно популярна. И ще насочи своята интуиция и отдаденост, на каквито само жените са способни, към града и хората, които живеят в него. Всички трябва  да започнем да обичаме нашия дом София. София има нужда от сърце, а Юлиана го има.

Коментари

uayzrmq

25 Май 2010 г., 11:50 часа

sP3bwx <a href="http://mpdanwcpndvq.com/">mpdanwcpndvq</a>, [url=http://hvbdgvgmcxwa.com/]hvbdgvgmcxwa[/url], [link=http://kleoghjahurr.com/]kleoghjahurr[/link], http://eunxeculgpfq.com/

bkqstd

04 Февруари 2010 г., 22:05 часа

pZRMtw <a href="http://yeasktkxntno.com/">yeasktkxntno</a>, [url=http://pndwolwzonel.com/]pndwolwzonel[/url], [link=http://eiqzdfspuwmj.com/]eiqzdfspuwmj[/link], http://fprrahajzgyl.com/

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент