#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

БАЙ ХАСАН ИМА СОБСТВЕНА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА

11 Април 2003 г., публикувано в ????????

Мирослав СЕВЛЕВСКИ,
Председател на клуб Новото време

От няколко дни непрекъснато ме питат какво точно ще правим. Бих искал да дам един пример. Бай Хасан от село Паисиево, Силистренско, има орехи и успява сам да ги продава в Лос Анджелис. Вярваме, че ако бай Хасан чрез нас успее да получи обществено признание и да сподели своя опит, то той ще бъде полезен и за всички в Троян, Малко Търново, Петрич, Бургас. Вярваме, че това е начинът днес да направим нещо за доброто на България. Искам да ви кажа и още едно нещо за бай Хасан - той има и собствена социална политика, дава работа на тези, които нямат крави - да събират орехи.
Бихме желали съвместно да открием подобни практики. Вярваме, че българското общество, години наред делило се на сини и червени, след идването на царя вече се дели на добри или лоши. Вярваме, че добрите българи трябва да успеят. И да ги съберем.
Поискахме да наречем нашата инициатива Новото време поради факта, че с идеята за Новото време за свързани всички усилия на българите през тези години за по-добър живот. И по този начин искаме да покажем, че ние ще работим за една по-модерна България.

В. “Пари”, 11 април 2003 г.

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент