#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Архив за месец Ноември 2002

Това е блог за политика, случки, събития, хора, преживелици, пътешествия, емоции и факти - всякакви и най-вече политически.

Някои от тези събития и хора са част от историята на България, други със сигурност няма да попаднат там.

Някои са просто нещата, които са нашарили живота ми. Има ги в текстове. Има ги и в снимки, които и без думи разказват достатъчно.

Голямото предизвикателство е да обясним на хората какво ги чака след Прага

22 Ноември 2002 г., публикувано в Архив

НЯМА СЦЕНАРИЙ В НДСВ ЗА СВАЛЯНЕ НА КАБИНЕТА
Скандалите в групата ни са плод на прекалена емоционалност, казва царският депутат Мирослав Севлиевски

Мирослав Севлиевски е депутат от НДСВ. Роден е на 18 януари 1965 г. в Троян. Завършил е география. По професия е инвестиционен консултант. Работи в областта на енергетиката, финансите, националната сигурност. Бил е сътрудник на Желю Желев и секретар на сдружението за честни избори и граждански права. За депутат от 39-ото народно събрание е избран от Бургас. Член е на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред. Женен е.

Господин Севлиевски, въпреки поканата към България зачленство в НАТО опозицията обяви, че ще иска вот на недоверие към правителството. Това плаши ли управляващото мнозинство?

- Политическите опоненти на НДСВ с всичките им качества и достойнства не можаха да намерят необходимите аргументи, които да използват така, че да възстановят образа, който загубиха през последните 13 г. Затова смятам, че НДСВ няма от какво да се страхува. На вотовете ще бъдем единни.

Народният представител от НДСВ Мирослав Севлиевски: ЖИВОТЪТ И ПАРИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ЩЕ СА ПУБЛИЧНИ

12 Ноември 2002 г., публикувано в Архив

Който укрива приходи или конфликт на интереси, си отива от политиката. Никой няма да гласува за него втори път. До 24 000 лева годишно може да получава парламентарист от страничен бизнес.
Комисия ще разследва всичко ли декларира

Мирослав Севлиевски е роден през 18 януари 1965 г. в Троян. Завършил е география в СУ "Св. Климент Охридски". Един от създателите на Групата за натиск на Новото време. Член е на Политическия съвет на НДСВ и на парламентарната комисия по вътрешна сигурност. Депутат от Бургаския многомандатен район. Женен с едно дете.

Г-н Севлиевски, внесохте проект за етичен кодекс на депутатите. Антикорупционен закон ли е това?

­Етичният кодекс не е закон, който си поставя за цел да играе антикорупционна роля. Вероятно ще подпомогне и тези усилия, но той ще бъде описанието на моста между избраници и избиратели. Дошло е време да стане абсолютно ясно, че всеки, който е решил да се занимава с политика, трябва да направи много жертви.

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент