#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Архив за месец Октомври 2008

Това е блог за политика, случки, събития, хора, преживелици, пътешествия, емоции и факти - всякакви и най-вече политически.

Някои от тези събития и хора са част от историята на България, други със сигурност няма да попаднат там.

Някои са просто нещата, които са нашарили живота ми. Има ги в текстове. Има ги и в снимки, които и без думи разказват достатъчно.

Сменям си биографията

31 Октомври 2008 г., публикувано в

Роди се София. И още като отвори очи на 24 октомври в ранни зори, пренаписа биографията ми. Тежи само три килограма и половина, но добави в живота ми цяла вселена.

Казват, че човек е оттам, където е домът му. Но в моя дом съм научил, че човек е оттам,  където е сърцето му. Аз, Мирослав Севлиевски, съм от къщата на три прекрасни жени - Деси и най-слънчевото същество на планетата Мария, а от 2... часа на 24 октомври 2008 година на хоризонта на нашия живот изгря и София.

Накратко, новата ми биография гласи: Роден преди 40 и кусур години, семеен и много щастлив баща на две дъщери.

Дългът първо, егото – после

21 Октомври 2008 г., публикувано в Обща

Приветствие на зам.-председателя на ПП "Новото време" Мирослав Севлиевски към ІV конгрес на НДСВ. Габрово, 18 октомври 2008 г.

Уважаеми г-н председател,
Уважаеми делегати и гости,
Колеги и приятели,


Миналата година на вашия извънреден конгрес припомних китайски йероглиф, който означава и криза, и възможност. Тогава изразих надежда, че няма да губите ценно време да обсъждате кризата, а ще реализирате възможността.

Таралеж назад не върви

21 Октомври 2008 г., публикувано в Обща

Текстът е публикуван във вестник Стандарт на 21 октомври 2008 г.

"Новото време" никога и никъде не се връща. То има за цел да върви само напред и да предлага онези политики на избирателите, които водят до развитието на България.

Таралеж назад не върви, така че - не се връщаме в НДСВ. По-скоро НДСВ трябва да се върне в "Новото време", това бе и моето послание към жълтия конгрес. Те направиха една стъпка в тази посока на форума си, ако се съди по хората, избрани в ръководните органи на партията.

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент