#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Архив за месец Юли 2008

Това е блог за политика, случки, събития, хора, преживелици, пътешествия, емоции и факти - всякакви и най-вече политически.

Някои от тези събития и хора са част от историята на България, други със сигурност няма да попаднат там.

Някои са просто нещата, които са нашарили живота ми. Има ги в текстове. Има ги и в снимки, които и без думи разказват достатъчно.

Въпросът, който никой не зададе

30 Юли 2008 г., публикувано в Обща

В седемчасовата говорилня в парламента по вота на недоверие към правителството „за нанесените материални и морални щети на България и нейните граждани с неусвояването на парите от европейските структурни фондове" никой не зададе най-важния въпрос на българския премиер.

Никой не попита Сергей Станишев знае ли имената на българите, чиито семейста ще фалират до края на годината, защото правителството принуди Европа с действията си да спре финансирането за България.

Агнешка кожа на еврозвезди

25 Юли 2008 г., публикувано в Обща

Текстът е публикуван във вестник Класа на 25 юли 2008 г.

На пръв прочит докладите на Еврокомисията за напредъка на България или по-скоро за неговата липса идват сякаш да кажат, че преходът е бил безмислен, че 15 години са отишли на вятъра. Има обаче и друг поглед: от смазващите критики българите разбраха, че Европейският съюз е кучето пазач от набезите на крадливи политици. То дръпна от плещите на властта звездната европейска мантия, с която като с агнешка кожа тройната коалиция и присъдружните й олигарси прикриват вълчия си нрав....

Без коментар

09 Юли 2008 г., публикувано в Обща

Статията е публикувана на сайта на bgvesti.com
 
Мирослав Севлиевски
Севлиевски осъди Михнева за клевета
 
Зам.-председателят на Новото време и бивш министър на енергетиката Мирослав Севлиевски осъди за клевета водещата на предаване в телевизия Канал 3 Маргарита Михнева.

Софийският районен съд, с дело №27409/2007 определи на 30 юни 2008 година за виновна Маргарита Стефанова (с предишна фамилия Михнева) по две дела за клевета, заведени от Мирослав Севлиевски, се казва в съобщение от пресцентъра на партия Новото време.

Суперфиналистът

08 Юли 2008 г., публикувано в Обща

Статията е публикувана на сайта на bgvesti.com
 
Мирослав СевлиевскиМирослав Севлиевски стана третият суперфиналист на дискусионното шоу Пирамида. След час и половина драматична словесна битка в ефира на ТВ2, зам.-председателят на Новото време победи независимия депутат Димитър Абаджиев и шефа на столичната организация на ВМРО Ангел Джамбазки със съкрушителните 62.1 процента от гласовете на зрителите.
 
Големият суперфинал на Пирамида беше излъчван директно по ТВ2 от зала Рейнбоу Плаза до болница Токуда в София, от 20.50 до 22.45 в понеделник, 7 юли.

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент