#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Архив за месец Юли 2007

Това е блог за политика, случки, събития, хора, преживелици, пътешествия, емоции и факти - всякакви и най-вече политически.

Някои от тези събития и хора са част от историята на България, други със сигурност няма да попаднат там.

Някои са просто нещата, които са нашарили живота ми. Има ги в текстове. Има ги и в снимки, които и без думи разказват достатъчно.

Севлиевски: Бургас стресна властта

23 Юли 2007 г., публикувано в Архив

Севлиевски:
Бургас стресна властта

Зам.-председателят на Новото време участва в проект, който инвестира 2 милиона лева в реклама на Ахелой


- Г-н Севлиевски, името ви се свързва с новия ваканционен комплекс Марина кейп до Ахелой, който ще бъде открит на 10 август. Вие ли сте собственикът?

- Сигурно всеки би се радвал да е собственик на Марина кейп – това е едно наистина различно ваканционно селище, което няма нищо общо с масовото бетониране на Черноморието. Истината е, че съм само акционер, притежател на 2 процента от акциите. Освен това имам основания да се гордея, че съм консултант на този проект, който показа, че и в България може да се инвестира разумно и да се строи, без да се унищожава природата.

- Местните хора обаче ви виждат често там?

- Разбира се, че често идвам в Ахелой. За повече от един парламентарен мандат Бургаският регион беше моят избирателен район, свързан съм с проблемите тук, лично съм се ангажирал с модернизацията на политическия и икономическия живот, обещавал съм на хората тук съдействие и подкрепа. Не мисля, че тези ангажименти приключват с края на мандата. Напротив, винаги съм смятал, че политическата отговорност не може да бъде отменяна или прехвърляна. Така би трябвало да е във всяка работа.
Това, че местните хора свързват името ми с Марина кейп, е защото ме познават. Това е една доста добра оценка за моята работа като политик и разбира се, отговорност, която нося пред тези хора.

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент