#

Блог на Мирослав Севлиевски

Блог на Мирослав Севлиевски за политика, случки, хора, емоции и факти

Няма време за губене

 

Архив за месец Април 2007

Това е блог за политика, случки, събития, хора, преживелици, пътешествия, емоции и факти - всякакви и най-вече политически.

Някои от тези събития и хора са част от историята на България, други със сигурност няма да попаднат там.

Някои са просто нещата, които са нашарили живота ми. Има ги в текстове. Има ги и в снимки, които и без думи разказват достатъчно.

Мирослав Севлиевски: Всеки българин ще трябва да даде по 500 евро за АЕЦ „Белене”

19 Април 2007 г., публикувано в Архив

Мирослав Севлиевски:
Всеки българин ще трябва да даде по 500 евро за АЕЦ „Белене”

„Новото време” ще издигне жена за кмет на София, казва зам. – шефът на партията

Диляна Ценова

- Г-н Севлиевски, какво става с „Новото време”? Идва ли му времето? Чуваме, че ще подкрепяте листата на ГЕРБ за евроизборите, вярно ли е?

От четири месеца „Новото време” работи много активно със сдружението ЕДП. Димитър Абаджиев, Мария Капон и Елеонора Николова се оказаха единствените депутати в днешния парламент, които искат да променят политическата система по законен път.

А има ли незаконен път за промяна на системата?

Факт е, че през последните 17 години България се управлява с малки изключения предимно под влиянието на парите и бившите тайни служби. Алтернативата на това е въвеждане на мажоритарна избирателна система, разкриване на имущественото състояние и интересите на всички депутати, министри и техните семейства, или т.нар. етичен кодекс на „Новото време”. Задължително трябва да се регламентират модерно връзките политика и бизнес със закон за лобизма.

Видео

Новото ВремеНавигация

Категории

Последни теми

Линкове

Блогрол

Архив

Абонамент